13.02.2020

İLÇE MÜFTÜLER TOPLANTISI YAPILDI.

İstanbul İlçe Müftüleri istişare ve kordinasyon toplantısı Müftülüğümüz ev sahipliğinde geçerçekleştirildi.
Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda Kartal Müftüsü Mustafa BAYTAR açılış ve bilgilendirme konuşması yaptı.
Toplantıya katılan Kartal Kaymakamı Abdullah DEMİR bir konuşma yaparak İlçe Müftüleri Toplantısının Kartal'da gerçekleştirilmiş olmasından dolayı memnuniyetini ifade etti.
Daha sonra İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin MAŞALI da İlçe Müftülerine hitap ederek toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.
Kartal Kaymakamı Abdullah DEMİR'in ayrılmasından sonra toplantı gündemine geçildi.
Hacı Talip İdris Kahraman Kur'an Kursu toplantı salonunda İl Müftü Yardımcıları ile İlçe Müftülerinin katıldığı toplantıya İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin MAŞALI başkanlık etti.

Birim Hizmetlerinin ele alınarak, gündeminin değerlendirildiği toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.