01.12.2019

1 Aralık 2019 İl Müftüsü Sayın Prof. Dr. Mehmet Emin MAŞALI hocamızın katılımıyla Kartal Müftülüğü "Sabah Namazı Buluşması"...

1 Aralık 2019 Pazar günü İl Müftüsü Sayın Prof. Dr. Mehmet Emin MAŞALI hocamızın katılımıyla Kartal Müftülüğü "Sabah Namazı Buluşması" programını Kartal Kavaklı camiinde müftülük olarak icra ettik.

Kartal Müftülüğümüzün her hafta pazar günleri bir camimizde gerçekleştirdiği sabah namazı gençlik buluşmaları programımızı bu hafta İstanbul Müftümüz Prof. Dr. Mehmet Emin MAŞALI hocamızın katılımıyla Kartal Kavaklı Camiinde gerçekleştirdik. Başta Sayın İstanbul Müftümüz Değerli Hocamıza, Sayın Kartal Kaymakamımıza ve programımıza katılan tüm kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.