07.06.2018

Kartal Müftülüğü Gençlik Kordinatörlüğü İftar Buluşması

Müftülüğümüz’e bağlı  Gençlik Koordinatörlüğünün organize ettiği ,  iftar buluşması  04.06.2018 tarihinde Talip  İdris Kahraman  Kur’an Kursunda, gerçekleşti. 300 ‘e yakın gencimizin katıldığı iftar buluşması, gençlerimizin  manevi motivasyonuna ve toplumsal kaynaşmasına vesile oldu.
             Yeni açılacak olan Kur’an  Kursunun tanıtıldığı  iftar buluşmasında İlçe Müftümüz Mustafa BAYTAR günün anlam ve önemine dair konuşmasında; ramazan ayının önemi, öğrenmenin ve manevi değerlere bağlılığın yararları, Hafızlık eğitiminin önemi konularına değinerek “İki günümüzün bir birine eşit olmamasını toplumun yararına olan şeyleri yapmanın ve insanların hayrına işlerle meşgul olmanın bizi gelecekte başarılara taşıyacağını vurguladı.