31.05.2018

KARTAL İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ PERSONELİ İFTAR BULUŞMASI

Müftülüğümüzce 30 Mayıs Çarşamba günü organize edilen, Talip  İdris Kahraman  Kur’an Kursundaki iftar buluşmasına;  Kartal Kaymakamı Sayın Cemil AKSAK, Anadolu Adliyesi Baş Savcısı ,İl Müftü Yardımcısı ve üst düzey Kurum amirleri, STK temsilcileri ,Mahalle Muhtarları ,Müftülük personeli, Dernek Başkanları katıldı.

Hem yeni açılacak olan Kur’an Kursumuzu tanıtmak hem de iftar sofrasının bereketinden faydalanmak maksadıyla düzenlediğimiz iftar soframıza katılan misafirlerimize ilçe Müftümüz Mustafa BAYTAR bir teşekkür konuşması yaptı. Milli birlik ve beraberlik, dayanışma ve kaynaşmanın önemine değinen İlçe Müftümüz ayrıca Kur’an Kursu bağışçısı ve ailesine teşekkür ederek bundan sonraki aşamada öğrenci  katılımı ve kursun ayakta durması noktasında hep beraber gayret etmemiz gerektiğine dikkat çekti.