15.01.2020

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle koordineli olarak Müftülüğümüze bağlı Cami ve Kur’an Kursu görevlilerinin katıldığı, Yönetici Gelişim Planı (YÖGEP) ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmen Gelişim Programı (DÖGEP) projesi toplantısı yapıldı.

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle koordineli olarak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Faik KAPTAN’ın konuşmacı olarak katıldığı, Müftümüz Ramazan TEKİN, İlçe Milli eğitim Müdürü Muammer ÇAYIR, Kağıthane İlçesindeki okullarda görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri ile, Müftülüğümüze bağlı Cami ve Kur’an Kursu görevlilerinin katıldığı, Yönetici Gelişim Planı (YÖGEP) ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmen Gelişim Programı (DÖGEP) projesi toplantısı yapıldı.