02.08.2018

TÜRKİYE DİYANET VAKFI VEKALETLE KURBAN KESİM ORGANİZASYONU TOPLANTISI

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Yurtiçinde ve Yurtdışında her sene organize edilen Vekaletle Kurban Kesim Organizasyonu çerçevesinde görevlilerimizi bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Diyanet İşleri Başkanlığı Göç ve Manevi Hizmet Destekleri Dairesi Başkanı Dr. Bayram DEMİRTAŞ, İlçe Müftümüz Mevlüt HALİLOĞLU ve diğer personelimiz katıldı. Açılış konuşması yapan Müftümüz Mevlüt HALİLOĞLU, Vekaleten Kurban Organizasyonunun önemi ve İlçemizdeki Vekaleten Kurban Kesim Faaliyetleri hakkında bilgi verdi, İlçemizin 2017 yılında İstanbul genelinde ikinci sırayı aldığını, bu sene ise bunu ikiye katlamanın gayreti içinde olmamız gerektiğini ifade etti. Daire Başkanımız Dr. Bayram DEMİRTAŞ da Vekaleten Kurban Kesiminin İslam ülkelerindeki dindaşlarımız açısından önemini vurguladı. Türkiye Diyanet Vakfı Eyüp Şube Yöneticisi Hüseyin BOZDOĞAN ise Vekalete Kurban kesim orfanizasyonu hakkında sayısal ve gelişimiyle ilgili bilgi sundu.