01.11.2018

KADIKÖY MÜFTÜSÜ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Kadıköy Müftüsü Mahmut ÇAKIR Üniversite Öğrencileriyle buluşmaya devam ediyor.

Ülkemizin Çeşitli il ve ilçelerden Somaliden, Kazakistandan, Suriyeden ve Azerbaycandan Ülkemize gelerek değişik Fakültelerde okumakta olan gençlerle buluşan Müftü ÇAKIR; "Sizler memleket ve ülkelerinize döndüğünüzde burada öğrendiğiniz ve mesleki olarak kazandıklarınızı gittiğiniz yerlerde katma değere dönüştüreceksiniz. Bunun için çok çalışmanız, başarılı olmanız ülkemiz ve ülkeniz için hatta tüm insanlık için güzel şeyler üretmeniz gerekecek. Kadıköy Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı oalrak bizle sizlerin barınma ihtiyaçlarınızı karşılamaya çalışıyoruz sizler aile sıcaklığını  hissetmeniz için çalışmalar yapıyoruz" dedi. Buluşmada Kadıköy Müftülüğü Şube Müdürü Kadir BALTACI ve T.D.V Kadıköy Şubesinde çalışmakta olan yöneticilerde hazır bulundular. Öğrencilere Kur'an-ı Kerim ve İslam İlmihali hediye edildi.