28.09.2018

İLÇE MÜFTÜMÜZ MAHMUT ÇAKIRI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİMİZDEN ZİYARET

Memleketlerini bırakıp İstanbul’a okumaya gelen öğrencilerimize maddi ve manevi tüm desteklerimizi yapacağız diyen ÇAKIR; aileyi bırakıp şehir dışında okumak zordur. Bizde bir zamanlar öğrenciydik ve öğrenci olmanın ne kadar zor olduğunu iyi biliriz. Okuyan öğrencilerimize maddi ve manevi destek olmamız gerektiğini ve zor günlerinde yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz. Yüce Allah’ın izniyle okullarını bitirerek Vatanımıza, Milletimize ve Ülkemize hayırlı bireyler olarak iş sahibi olacaksınız dedi. Ayrıca ; Kadıköy Müftülüğü olarak bizim slogan cümlelerimiz var. “Gelin Görüşelim, Sorun Cevaplayalım ve Sorunları Birlikte Çözelim” Öğrencilerimizle sohbet eden ilçemiz Müftüsü öğrencilerimizi ve ailelerini tanımaya çalıştı. Öğrencilerimize başarı dileklerinde bulunan. Kadıköy Müftümüz Mahmut ÇAKIR öğrencilerimizden gelen talep üzerine onlarla buluşmaya devam edecek.