27.11.2017

Kadıköy Müftülüğü Kasım 2017 Aylık Personel Toplantısı Yapıldı.

Kadıköy  Müftülüğü Kasım ayı personel Toplantısı 27 Kasım 2017 Pazartesi sabah Kadıköy Kaymakamımız Sn. Dr. Mustafa ÖZARSLAN’ın katılımları ile Kadıköy Rıhtım Balon Cafe-Restaurant Toplantı Salonunda yapıldı.

İlçe Müftümüz Sayın YAMAN; Müftülüğümüz tarafından yapılan çalışmalar, Din Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri, Cami ve Kur’an Kurslarının önemi ile planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bütün personel ile bir araya gelen İlçe Müftümüz görevlilerimize hayırlı ve başarılı vazifeler diledi.

İlçe Kaymakamımız Sn. Dr. Mustafa ÖZARSLAN selamlama konuşmasında; personelimizden görevlerini layıkıyla yerine getirenleri, faaliyetler yapanları, cemaatine yönelik etkinlikler düzenleyenleri Başarı ve Üstün Başarı belgesi ile ödüllendireceğini ve Müftülük ile koordineli olarak değerlendirme yapacaklarını ifade ederek bütün görevlilerimize başarılar diledi.

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından görevlendirilen personel Cami önlerinde faaliyet yapan ve çocuk istismarı olarak bilinen çocuk dilenciler ile yaşlı erkek-bayan dilenciler hakkında dikkat edilebilecek hususlar doğrultusunda bütün personele görsel çalışmalar ile birlikte eğitim verdi.

Müftülüğümüz Şube Müdürü Fuat GÖKÇEBAY tarafından gündem maddeleri personelimiz ile paylaşılarak gerekli bilgiler verildi.