12.03.2018

Şehit Üsteğmen Kemal TAŞÇI için yaptırılan şadırvan hizmete açıldı.

Şehit Üsteğmen Kemal TAŞÇI adına Müftülüğümüze bağlı Köyici Merkez Camii bahçesinde Şehit Üsteğmen Kemal TAŞÇI adına, babası tarafından yaptırılan şadırvan 9 Mart 2018 tarihinde Cuma namazını müteakip törenle hizmete açıldı. Törene Kaymakam Zeyit ŞENER, İlçe Müftüsü Yunus BIÇAKCI,  muhtarlar, dingörevlileri ve halk yoğun ilgi gösterdi. Törende Kaymakam beyin açılış konuşmasının ardından İlçe Müftüsünü yaptığı dua ile şadırvan hizmete açıldı. Biz de Müftülük olarak şehidimizin ailesine böyle bir hayra vesile olduğu için şükranlarımızı arz ediyor, şehit Üsteğmen Kemal TAŞÇI şahsında tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad mekanları cennet olsun. Şadırvanın hizmete girmesinde emeği olan başta sayın Kaymakamımız olmak üzere mahalle muhtarı ve cami cemaatine Müftülük olarak teşekkür ediyoruz.