22.01.2018

HÜSEYİN KOCACIK YAVUZ SELİM CAMİİNDE PAZAR SABAHI CAMİ GENÇLİK BULUŞMASI İCRA EDİLDİ.

İlçemiz Hüseyin Kocacık Yavuz Selim Camii-Gençlik buluşmasında Afrin Operasyonu için dua edildi

İlçemiz Hüseyin Kocacık Yavuz Selim Camii’nde sabah namazında gerçekleştirilen Cami-Gençlik Buluşmaları programında konuşan İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, “Kahraman ordumuzu Afrin operasyonunda muzaffer kılmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz” diye dua etti.

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz Diyanet İşleri Başkanlığı'nca başlatılan Cami-Gençlik Buluşması etkinlikleri kapsamında, Güngören Hüseyin Kocacık Yavuz Selim Camii’nde gençlerle sabah namazında buluştu. Programa İstanbul Müftüsü Yılmaz’ın yanı sıra Güngören Kaymakamı Zeyit Şener, İstanbul Müftü Yardımcıları Veysel Işıldar, Mustafa Yavuz, Muteber Gülsefa Uygur, Güngören Müftüsü Yunus Bıçakçı katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve tesbihatın yapıldığı buluşmada, son 44 yılın en kurak döneminin yaşanması nedeniyle yağmur duası da yapıldı.

Etkinlik sonunda cemaate çorba ikramında bulunuldu.