12.02.2020

Başkanlığımızın “Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz” projesi kapsamında ara tatil boyunca camiye gelerek namazlarını cemaatle kılan çocuklarımıza İlçemiz Mevlana Mahallesi Camii derneği ve cemaatinin destekleriyle çeşitli hediyeler takdim edildi.

Başkanlığımızın “Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz” projesi kapsamında İlçemiz Mevlana Mahallesi Camii İmam Hatibi Hikmet ATAV' ın öncülüğünde gerçekleştirilen programda, ara tatil boyunca camiye gelerek namazlarını cemaatle kılan çocuklarımıza cami derneği ve cemaatinin destekleriyle çeşitli hediyeler takdim edildi.

İlçe Müftüsü Osman ŞEN programda yaptığı konuşmada; Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen ‘’ Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz ‘’ projesi kapsamında yürütülen çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik ülkemiz genelinde olduğu gibi İlçemizde bulunan bütün camilerimizde de 18 Ocak 2020 günü Sabah Namazı ile etkinlik başladı dedi.

İlçe Müftüsü Osman ŞEN sözlerine devam ederek, Eğitim ve Öğretime ara verilmesiyle birlikte Türkiye genelinde başlayan etkinlik; çocukların ve gençlerin vakitlerini camilerimizde geçirmelerini, camiyi sevme ve dini değerlerini öğrenmelerine yardımcı olma, dini ve manevi aidiyetlerinin gelişmesi ve kötü alışkanlıklara maruz kalmamaları açısından önemli bir projedir dedi.

Program; Birinciye bisiklet, ikinciye çeyrek altın ve üçüncüye tablet hediye edilerek ilk altıya giren öğrencilere ve tüm katılımcılara da çeşitli ödüller verildi, Cami cemaatinin yoğun katılımı, programın hedeflenen amaca ulaştığının bir göstergesi oldu.

İlçe Müftümüz Sayın Osman ŞEN hocamızın duasıyla taçlanan program, birlikte çekilen fotoğraflar ile son buldu.