22.01.2020

Okul-Kur'an Kursu İşbirlğine Dayalı Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Programı Başladı.

Örgün eğitime devam eden ve aynı zamanda hafızlık yapmak isteyen öğrencilerin, hafızlık eğitimi ile hafızlık sonrası eğitim öğretim süreçlerinin etkin, verimli ve sistematik bir şekilde gerçekleştirilmesi, mesleki, akademik, sosyal, kültürel, sportif ve ahlaki gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz ile Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü arasında "Okul-Kur'an Kursu İşbirliğine Dayalı Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi Protokolü" kapsamında İlçe Müftülüğümüz ve Mustafa Yeşil İmam Hatip Ortaokulu ile birlikte ilgili program uygulamaya konulmuş, bu minvalde İlçemiz Muharrem Camii Kız Kur’an Kursu koordinatörlüğünde çalışma başlatılmıştır. 16.01.2020 tarih itibariyle hayata geçen ilk ayağı tamamlanmış, 26 öğrencimizin hafızlığa ilk adımları Mustafa Yeşil İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen güzel bir programla başlatılmıştır.