19.12.2019

Aralık Ayı Mutat Personel Toplantısı Yapıldı.

Aralık ayı personel toplantısı 17.12.2019 Salı günü Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirildi.

İlçemiz Müftülüğü bünyesinde görev yapan personele yönelik 17.12.2019 Salı günü Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda aylık personel toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İlçe Müftüsü Osman ŞEN, Şube Müdürü Harun NAMLI, İlçe Müftülük Murakıbı Yasin GÜNGÖR ile birlikte, Kur’an Kursu Öğreticileri, İmam Hatipler ve Müezzin Kayyımlar  katıldılar. Yapılan toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığımız ve İl Müftülüğümüzce yayınlanan duyurular ile Güncel konular görüşüldü.

Toplantı sonunda İlçe Müftümüz Osman ŞEN, İlçemiz Validesuyu Camii Müezzin-Kayyım olarak görev yapmakta iken Üsküdar Mihrimah Sultan Camii Müezzin –Kayyım olarak naklen atanan Muhsin MACİT hocamıza yeni görev yerinde hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Aynı  gün içerisinde saat 15:00’ da Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda Kur’an Kursu Öğreticilerimizle yapılan toplantıda İlçe Müftüsü Osman ŞEN, Şube Müdürü Harun NAMLI, İlçe Müftülük Murakıbı Yasin GÜNGÖR tarafından Diyanet İşleri Başkanlığımız ve İl Müftülüğümüzce yayınlanan duyurular ile Güncel konular personele aktarıldı.