12.12.2019

DÖGEP ( Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmen Gelişim Programı) kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğümüz ile birlikte Şehit Servet Asmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde İlçe Koordinasyon Toplantısı düzenlendi.

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün YÖGEP Projesi (Yönetici Geliştirme Programı) ve DÖGEP Projesi (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmen Gelişim Programı) kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğümüz ile birlikte Şehit Servet Asmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde İlçe Koordinasyon Toplantısı düzenlendi.

İlçe Koordinasyon Toplantısı'nda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı  Faik KAPTAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet USTA, Din Öğretiminden Sorumlu Şube Müdürü  Yıldız ÇARDAK,  İlçe Müftü Vekili Harun NAMLI, İmam Hatip Okulları Müdürlerimiz, Daire Müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ile bir araya geldiler.

İlçe Koordinasyon Toplantısının akabinde saat 14.00'da ilçemiz Prof. Dr. Gazi Yaşargil Ortaokulu Konferans Salonunda YÖGEP Projesi kapsamında ilçemizde görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri ve ilçemizdeki Din Görevlileri ile buluşuldu.

Etkinliklerin bitiminin ardından İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı sayın Faik KAPTAN' ın öğretmenlerimize hediyesi olarak "Etkili Öğretmenlik" kitabı ve Din Görevlilerimize hediyesi olarak "Beyaz Zambaklar Ülkesi'nde" kitabı dağıtıldı. İlçe Mili Eğitim Müdürlüğünce buluşmaya katılan Öğretmenlerimiz ile Din Görevlilerimize "En Sevilen Öğretmen Hz. Muhammed (s.a.v) ve Eğitim Metodları" kitabı hediye olarak dağıtıldı.