20.11.2019

Görme engelli Beyza’ya Braille (kabartma harfli) Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı‘nın görme engellilerin öğrenmesi için Braille (kabartma harfli) olarak hazırlanan Kur`an-ı Kerim, düzenlenen mütevazi törenle Beyza ÜLGEN’ e takdim edildi.

Törende, İlçe Müftüsü Osman ŞEN ve İlçe müftülüğü Şube Müdürü Harun NAMLI’ da hazır bulundu.

Beyza ÜLGEN, babası Tevfik ÜLGEN kendilerine gösterdikleri yardımseverlik, duyarlılıktan ötürü başta İlçe Müftüsü Osman ŞEN olmak üzere teşekkür ederek emeği geçen herkese Rabbimiz razı olsun“ dedi.

İlçe Müftüsü Osman ŞEN, Peygamberimiz bir hadisinde buyuruyor ki,“ Sizin en hayırlınız Kuran-ı Kerimi öğrenen ve öğretenlerinizdir“ bizde bu hadisi rehber edinerek görme engelli kardeşimiz Beyza`nın bizlerden isteğini yerine getirdik. Beyza ve babası kabartma harfli Kur‘an-ı Kerim hediyesi karşısında duygusal anlar yaşadı.