20.11.2019

“Mevlid-i Nebi Haftası” münasebetiyle 14.10.2019 Cuma günü, İlçemiz Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezinde “Peygamberimiz ve Aile’’ konulu konferans düzenlendi.

Konferansa, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet KOÇ konuşmacı olarak katıldı.

Sunuculuğunu İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Harun NAMLI’ nın yaptığı program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Başkanlığımızın Mevlid-i Nebi Haftasına mahsus hazırlamış olduğu sinevizyon ve videoların gösterimi sonrasında, kısa bir açılış konuşması yapan İlçe Müftüsü Osman ŞEN’ in ardından, kürsüye Prof. Dr. Ahmet KOÇ çıktı. Konuşmasında “Peygamberimiz ve Aile” ye vurgu yaparak, Peygamberimizin aile hayatındaki örnekliğinden bahsederek günümüz aile yapısının bu örnekliğe bu gün çok daha fazla ihtiyaç olduğunun altını çizdi.

İlçe Müftüsü Osman ŞEN’ in ile  Din Görevlilerinin ve vatandaşlarımızın katıldığı konferans, daha sonra İlçe Müftüsünün hediye takdimiyle sona erdi.