14.10.2019

Gaziosmanpaşa İlçe Müftüsü Osman ŞEN ile İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Harun NAMLI İlçemiz Üretmen Cami bünyesinde bulunan ‘’Gençlik Merkezi’’ açılışına katıldılar.

İlçe Müftüsü Osman ŞEN, gençlik merkezinde incelemelerde bulunarak merkezin gayet modern ve gençlerin ilgisini çekecek şekilde dizayn edildiğini ifade etti. Ardından bahse konu gençlik merkezinin açılmasında emeği geçen Üretmen Cami İmam-Hatibi Hadin YILMAZ başta olmak üzere, cami derneğine ve cemaatine teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı. Program, plaket takdiminin ardından İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Harun NAMLI’nın yaptığı dua ile noktalandı.