08.10.2019

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Sayın Serkan ACAR, görev arkadaşlarıyla birlikte Müftülüğümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Hoş ve samimi bir sohbet ortamında geçen ziyaret sırasında İlçe Müftümüz Osman ŞEN, Camiler ve Din Görevlileri Haftası ve Müftülüğümüzün hizmet ve faaliyetleri konularında bilgi paylaşımında bulundu. Gaziosmanpaşa Müftümüz, Ak Parti İlçe yönetimine, yaptıkları nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür etti.