07.10.2019

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 04.10.2019 Cuma günü, İlçemiz Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezinde “Cami ve Hayat’’ konulu konferans düzenlendi.

Konferansa, Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi Anabilim Dalı Başkanı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa AĞIRMAN konuşmacı olarak katıldı.

Sunuculuğunu Müftülüğümüz Şube Müdürü Harun NAMLI’ nın yaptığı program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kısa bir açılış konuşması yapan İlçe Müftüsü Osman ŞEN’ in ardından kürsüye Prof. Dr. Mustafa AĞIRMAN çıktı. Konuşmasında ‘’Cami ve Hayat” a vurgu yaparak, Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) ve Mescid ile ilgili çeşitli örneklerle o dönemin atmosferini izleyicilere yaşattı.

İlçe Müftüsü Osman ŞEN’ in ve Din Görevlilerinin katıldığı konferans, daha sonra İlçe Müftüsünün hediye takdimiyle sona erdi.