23.09.2019

İLÇE MÜFTÜSÜ OSMAN ŞEN G.O.PAŞA ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

''Ahilik Haftası Etkinlikleri'' çerçevesinde, İlçe Müftüsü Osman ŞEN, İlçe vaizi, G.O.Paşa Din Görevlileri Dernek Başkanı ve müfütülük personeli tarafından, Gaziosmanpaşa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sayın Erkan KAYA'ya makamında bir ziyaret gerçekleştirildi.

İlçe Müftüsü Osman ŞEN, Oda Başkanı KAYA ile haftanın önemine binaen genel/güncel konularda samimi ve hoş bir ortamda, güzel bir sohbet gerçekleştirdi. Sayın Erkan KAYA' nın nazik ve dostane karşılamalarından ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür edilerek, görevlerinde örnek ve başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulunuldu.

Hafta kapsamında ayrıca İlçemiz esnaflarından Dilek Pastaneleri ve Lokantaları Yönetim Kurulu Başkanı Dilek KOÇAK' a ve G.O.Paşa Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Aytaç KANSIZ' a Müftülük olarak ziyaretlerde bulunuldu.