08.10.2018

AHİLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

7-23 Eylül 2018 Ahilik Haftası nedeniyle Müftülüğümüz tarafından bir takım ziyaretler gerçekleştirildi. Bu kapsamda İlçe Müftümüz Sayın Osman ŞEN, birinci gün GOP Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan KAYA'yı ziyaret etti. Ahiliğin önemine binaen Müftümüz, '' Kardeşim, manasına gelen Ahilik ruhunun canlı tutulması ile ekonomik olarak daha güçlü ve başarılı olabileceğimizi artı bu kardeşlik prensibini herkesin edinmesi gerektiğini'' vurgulayarak önemli tavsiyelerde bulundu. Başkan KAYA ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Haftanın ikinci gününde İlçe esnaf ve iş adamlarından Mehmet YALTAP ziyaret edildi. Yapılan nazik ziyaretten dolayı çok memnun kaldığını belirten esnafımız Müftümüze teşekkürlerini iletti.

Ahilik Haftasının üçüncü gününde Müftülüğümüz Şube Müdürü Ahmet POSTAL'ın ve Din Görevlileri Dernek Başkanı Bekir ALSANCAK'ın beraber gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde, birlik ve beraberliğin gerekliliğine değinerek Ahiliğin önemi bir kez daha hatırlatıldı.