Gaziosmanpaşa Müftülüğü

Gaziosmanpaşa İlçe Müftüsü Osman ŞEN ile İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Harun NAMLI İlçemiz Üretmen Cami bünyesinde bulunan ‘’Gençlik Merkezi’’ açılışına katıldılar.
14.10.2019
Diyanet İşleri Başkanlığımızın koordinesinde, Camiler ve Din görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe Müftülüğümüze bağlı camilerimizde fidan dikme etkinliği düzenlendi.
09.10.2019
1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan 2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, şehit yakını Müftülüğümüz personelleri evlerinde ziyaret edildi.
08.10.2019
İlçe Müftümüz Osman ŞEN ile Müftülüğümüz  Şube Müdürü Harun NAMLI’ nın Din görevlimize geçmiş olsun ziyaretleri.
08.10.2019
Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Sayın Serkan ACAR, görev arkadaşlarıyla birlikte Müftülüğümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.