31.01.2018

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ'ın Din Gönülleri ile Buluşma Programı

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Gaziosmanpaşa Müftülüğü din gönülleri ile biraraya geldi.

Gaziosmanpaşa Plevne Toplantı Salonunda düzenlenen programa İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, İstanbul Müftü Yardımcısı Bünyamin Kahraman, Gaziosmanpaşa Müftümüz Osman ŞEN ile din gönülleri katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Gaziosmanpaşa Müftümüz Osman ŞEN bir selamlama konuşması yaptı.

Daha sonra İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ'ın, Din gönüllüsünde bilginin amelle ve aksiyonla bütünleşmesi gerektiğinin altını çizen konuşmasının ardından takdim edilen çiçekle program son buldu.