07.10.2017

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Kahvaltı Programı ve Her Camiden En Müdavim Camii Cemaatine Plaket Töreni Düzenlendi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 07.10.2017 tarihinde Paşa Köşkü Sosyal Tesislerinde kahvaltılı program düzenlendi.

Prof. Dr. Mustafa ÇAĞRICI'nın konuşmacı olarak katıldığı programa Gaziosmanpaşa Kaymakamı Oktay ÇAĞATAY, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin USTA, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet AKKAYA, Gaziosmanpaşa Müftüsü İsa GÜRLER, daire amirleri ve din görevlileri katıldı.

Avrupa Konutları Süleyman Çetinsaya Camii İmam Hatibi Yusuf ÖZYURT'un Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program İlçe Müftüsü İsa GÜRLER'in açılış konuşmasının ardından Prof. Dr. Mustafa ÇAĞRICI'nın Cami, Şehir ve Medeniyet konulu konferansı ile devam etti.

Camilerin imarına destek veren dernek başkanları ve her camiden seçilen en müdavim cemaate plaket verilmesiyle program son buldu.