09.10.2018

CAMİ VE DİN HİZMETLERİNE KATKI SAĞLAYAN HAYIRSEVERLER ZİYARET EDİLDİ.

Diyanet İşleri Başkanlığımızca her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Cami ve Din Hizmetlerine katkı sağlayan hayırsever vatandaşlar ziyaret edilerek, teşekkür edildi.

Camilerin imarı ve din hizmetlerinin ihyası noktasında büyük katkılar sağlayan İş adamı Kenan ALBAYRAK Fatih Müftümüz Vehap KAPICIOĞLU hocamız ve Kemalpaşa Camii İmam-Hatibi Hüseyin ÖZKIRIŞ, Çaban Çavuş Camii İmam-Hatibi Yusuf Ziya TOPALOĞLU hocalarımız tarafından ziyaret edildi.

İş adamı Kenan ALBAYRAK yapılan bu ziyaretten ziyadesi ile mutluluk duyduğunu Ümmetin bekası, Vatanımızın ve milletimizin selameti için ellerinden gelen katkıyı her zaman sağlayacaklarını ifade etti.