04.10.2018

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUR'AN ZİYAFETİ

Diyanet İşleri Başkanlığımızca 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan Camiler ve Din Görevlileri haftası programları çerçevesinde Fatih Müftülüğümüzün tertip ettiği Kur'an Ziyafeti cemiyeti 3 Ekim Çarşamba günü akşam namazına müteakiben Fahri Kainat Efendimiz Hz.Muhammed Mustafa (sav) in hırkasının bulunduğu Hırka-i Şerif Camiinde yapıldı.

Fatih Müftülüğümüze bağlı camilerde görev yapmakta olan Huffazı Kiramın okumuş olduğu Kur'anı Kerim tilaveti ve ilahilerle rahmeti rahmana kavuşan Din Gönüllülerimiz hayırla, kuran la yad edildi. Fatih Müftümüz Vehap KAPICIOĞLU hocamızın yaptığı vaaz ve dua ile program sona erdi. Çok sayıda cemaatimizin katıldığı programın çıkışında ikramda bulunuldu.