12.02.2018

DİN GÖNÜLLÜLERİMİZ HATAY VE KİLİS’TE MEHMETÇİK VE HALKIMIZLA BULUŞTU.

Fatih Müftülüğümüze bağlı Camilerde görev yapmakta olan Din Gönüllülerimiz tarafından Arfinde devam eden Zeytin Dalı Operasyonuna destek vermek, Mehmetçik ve bölgedeki halkımızla omuz omuza, gönül gönüle olduğumuzu ifade etmek üzere Hatay ve Kilis'e bir ziyaret gerçekleştirdi.

9 Şubat 2018 Cuma günü Vatan Caddesinden dualarla uğurlanan 40 Huffazı Kiram 11 Şubat Pazar günü sabah namazında Hatay Habibi Neccar Camiinde sabah namazına mutakip Kur'an-ı Kerim okudu, Mehmetçik'in mansur ve muzaffer olması için dua ve niyazda bulunarak, okunan 101 hatmi şerifin duasını yaptı.

Sınırın sıfır noktasındaki askeri birliğimizi ziyaret ederek mehmetçiğimizin yanında olduğunu ifade eden Huffazı Kiram, tekbirler, dualar, Kuran- ı Kerim tilaveti eşliğinde Mehmetçiğimiz'in görünür görünmez tüm kaza ve belalardan mufazası için 6 tane kurban kestirdi.

Türkiye Diyanet Vakfımız tarafından bölgedeki mazlum ve madur kardeşlerimize sıcak yemek ikram ettiği aşevinide ziyaret eden hocalarımız, Kilis Faruk Kayabaş Camiinde Yatsı namazına mütakip Kuran ziyafeti programı yaparak, okunan 110 hatmi şerifin duasını yaptı.

Programın akabinde Huffazı Kiram yine dualarla Kilisten İstanbula uğurlandı.