15.01.2018

CERRAHPAŞA KÜRKÇÜBAŞI CAMİ AÇILIŞI

İstanbulumuzun sur içinde bulunan tarihi yarımadadaki kaybolmuş Camiler yeniden ihya edilerek ibadete açılmaya devam ediyor.

Fındıkzade Kasap Halil Camii, Saraçhane İBB İtfailye Camii, Fatih Şeyhülislam Şeyh Resmi Camii, Fındıkzade Seydibey Camii, Cerrahpaşa Şücaattin Çavuş Camii, Fatih Leblebici Mescidinin ibadete açılmasından sonra 12.01.2018 Cuma günü Cerrahpaşa Kürkçübaşı Camii kılınan cuma namazı ile ibadete açıldı.

Fatihimizin kanaat önderlerinden Muhammet Emin SARAÇ hocamızın, DİB Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Osman ŞAHİN Hocamızın, DİB Abdurrahman GÜRSES Eğitim Mrk.Müd. Osman EĞİN hocamızın, Fatih Müftümüz Vehap KAPICIOĞLU hocamızın, İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdür Yardımcısı S.Ekrem ARSLAN beyfendinin, Caminin yapımını üstlenen İkram Turizm Genel Müdürü İbrahim ÇETİN beyfendinin, İsted Derneği Başkanı Dr. Erhan SARIŞIN beyfendinin ve Cemaatin geniş katılımıyla gerçekleşen Kur'an ziyafeti programı ile ibadete açıldı.