11.01.2018

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ İYİLİK EVLERİ ÖĞRENCİLERİMİZ FATİH CAMİİNDE BULUŞTU

Fatih Müftülüğümüz ve TDV Fatih Şubesi organizasyonu ile İlçemizde yaygınlaşmaya devam eden iyilik evlerinde kalmakta olan üniversite kız öğrencileri Fatih Camiinde sabah namazında buluştu.

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizesi Saliha FINDIK rehberliğinde bayan üniversite öğrencileri ile Fatih Camiinde kılınan sabah namazından sonra, Fatih Müftülüğü Ek Hizmet Binasında kahvaltılı bir istişare toplantısı yapıldı.

TDV Fatih Öğrenci İyilik evlerinde ikamet etmekte olan öğrencilerimiz Hafızlık'tan,  dini bilgilere, Kuran-ı Kerimden, Hadislerle İslam okumalarına bir çok alanda kendilerini yetiştirme fırsatı bulmaktadır. Zaman zaman yapılan sabah namazı ve istişare toplantıları ile gençlerimizin birlik ve beraberliği pekiştirilmektedir.

Çocuğunluğu Fatih İlçemizde bulunan İstanbul Üniversitesine bağlı farklı fakültelerde eğitim görmekte olan 40 erkek 80 bayan toplam 120 öğrencimize 16 evde iaşe ve ibade imkanı sağlanarak, hem eğitimlerini rahat bir şekilde sürdürebileceği hem de manevi olarak gelişimlerine katkı sağlanacak imkanlar sunulmaktadır.