09.01.2018

OKUL ÖNCESİ 4-6 YAŞ KUR'AN KURSLARIMIZ YAYGINLAŞIYOR

Diyanet İşleri Başkanlığımızın hizmetlerinden biri olarak halkımız tarafından büyük bir ilgi ve teveccüh ile karşılanan Okul Öncesi 4-6 Yaş Kur'an Kursları ilçemizde yaygınlaşmaya devam ediyor.

Fatih Müftülüğümüze bağlı Sinanağa, Hırka-i Şerif, Kumkapı Katip Kasım, Nişanca Mehmet Paşa, Haydar Akşemsettin, Silivrikapı Arakiyeci Mehmet Ağa, Sinanağa Ertuğrul Gazi, Fatih Hüseyin Demirtaş, Kocamustafapaşa Behruzağa Odabaşı, Koruk Mahmutağa, Şehremini İskenderçelebi, Karagümrük Neslişah Sultan, Şehremini Geylani Tekke, Kızılelma Cad.Akbaba Mehmet Efendi, Haseki Başçı Mahmut, Dibek, Balat Ferruh Kethüda, Ayvansaray Hz.Cabir, Şehremini İskender Paşa, Silivrikapı Malcı Mehmet Paşa Kur'an Kurslarından 4-6 Yaş okul öncesi Kur'an Kursu eğitimleri devam etmektedir.

Kırk sınıfta altıyüzden fazla öğrencimizin eğitim gördüğü Kur'an Kurslarımız Fatih Müftümüz Vehap KAPICIOĞLU hocamız tarafından sürekli ziyaret edilerek, öğretici ve öğrencilerimizle sohpet edilmektedir.

Yeni Eğitim öğretim döneminin başlaması nedeniyle Kocamustafapaşadaki Behruzağa Odabaşı 4-6 Yaş Kur'an Kursunu ve İskender Çelebi 4-6 Yaş Kur'an Kursunu ziyaret eden Fatih Müftümüz Vehap KAPICIOĞLU hocamız öğrencilere ve öğretmenlerine başarılar diledi.