19.04.2017

FATİH MÜFTÜLÜĞÜ 2017 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI PROGRAMI

Fatih Müftülüğümüzün 2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "Hz.Peygamber ve Güven Toplumu" konulu konferans, İstanbul Müftümüz Prof.Dr.Hasan Kamil YILMAZ hocamızın teşrifleri ile 18.04.2017 Salı günü saat 14:00 da Fatih Ali Emiri Kültür Merkezinde yapıldı. Sultanahmet Camii Baş İmam-Hatibi Hasan KARA hocamızın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Diyanet İşleri Başkanlığımızın Sinevizyon gösterisi, Fatih Müftümüz Vehap KAPICIOĞLU hocamızın Açış konuşması, İstanbul Müftümüz Prof.Dr.Hasan Kamil YILMAZ hocamızın konferansları, Fatih Kaymakamı Ahmet ÜMİT beyfendinin Teşekkür konuşması, Lise Öğrencileri arası Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdimi, Gül takdimi ile program sona erdi. Konferans çıkışında vatandaşlarımıza gül ve "Hz.Peygamberin Hayatı" isimli kitap hediye edildi.