17.02.2017

TDV FATİH ŞUBESİ SİRKECİ ÖĞRENCİ EVİ AÇILDI

İlçemiz Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Fatih Şubemizin organizasyonu ile Üniversite öğrencilerimize yönelik İyilik Haraketi kapsamında Öğrenci Evleri açılmaya devam ediliyor. Emniyet Erkek Öğrenci Yurdu, Dibek Kız Öğrenci Yurdu, Fındıkzade Kız Öğrenci Evi, Kıztaşı Erkek Öğrenci Evinden sonra, Sirkeci Vezir Camii yan tarafında Öğrenci evi 17.02.2017 Cuma günü dualarla hizmete açıldı. 5 öğrencimizin kalacağı öğrenci evinde öğrencilerimizin tüm ihtiyaçları TDV Fatih Şubemiz tarafından karşılanacak. Fatih Müftüsü İrfan ÜSTÜNDAĞ hocamız gençlerimizin başarılı bireyler olarak yetişmesine, yararlı faydalı bir nesil oluşturulmasına katkı sağlamak amacıyla başladığımız bu çalışmalarımızda yüze yakın öğrencimize hizmet verilmektedir.