11.05.2018

DÖRTYÜZ HATMİ ŞERİF VE DUASI PROGRAMI

10 Mayıs Perşembe günü Akşam Namazında Kumkapı semtindeki Katip Kasım Camiinde Dörtyüz Hatim ve Duası programı ifa edildi.

Her hafta Fatih İlçemizdeki Camilerde ve Kur'an Kurslarında okunan Dörtyüz hatmi şerifin duası tarihi camilerimizden birinde Kur'an ziyafeti programı ile birlikte yapılmaya devam ediyor. Bu hafta Gül camiindeki Program Akşam namazının cemaatle kılınamasının akabinde başladı.

Fatih İlçemize bağlı Camilerde görev yapmakta olan din görevlisi arkadaşlarımız tarafından aşrı şerifler, ilahi ve kasideler okunmasının akabinde, Fatih Müftümüz Vehap KAPICIOĞLU hocamız cemaate vaaz etti. Yapılan Vaazı Nasihatlerin akabinde yağtığı duada Fatih Müftümüz  Vatanımızın  ve  Milletimizin selameti için huzurumuzu tehdit eden terör yapılanmalarına karşı mücadele eden tüm kahramanlarımızın mansur ve muzaffer olması niyazında bulundu.

Yatsı Namazının cemaatle kılınması akabinde, Kumkapı Katip Kasım Camii görevlilerince cemaate yapılan ikram ile program sona erdi.