30.03.2018

BALAT FERRUH KETHÜDA 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU ZİYARETİ

Diyanet İşleri Başkanlığımızın hizmetlerinden biri olarak halkımız tarafından büyük bir ilgi ve teveccüh ile karşılanan Okul Öncesi 4-6 Yaş Kur'an Kursları ilçemizde eğitim ve öğretim hizmetlerine devam ediyor.

Kırk sınıfta altıyüzden fazla öğrencimizin eğitim gördüğü Kur'an Kurslarımız Fatih Müftümüz Vehap KAPICIOĞLU hocamız tarafından sürekli ziyaret edilerek, öğretici ve öğrencilerimizle sohpet edilmektedir.

Fatih İlçemizin tarihi ve turistik semtlerinden olan Balat'ta Mimar Sinan'ın eseri olan Ferruh Kethüda Camiinin hemen yanı başında eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden Ferruh Kethüda 4-6 Yaş Kur'an Kursunu Fatih Müftümüz Vehap KAPICIOĞLU 30.03.2018 Cuma günü ziyaret etti.

Fatih Müftümüz Sayın Vehap KAPICIOĞLU hocamız minik öğrencilere ve özveriyle onlara değerler eğitimini vermeye çalışan öğretmenlerine başarılar diledi.