05.03.2018

ELLER SEMAYA AFRİNDE SEFERDE OLAN MEHMETÇİK İÇİN AÇILDI.

Fatih Camiinde 4 Mart Pazar günü Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğin muzafferiyeti ve fedai can eden aziz şehitler için okunan hatimlerin duası yapıldı.

Zeytin Dalı Harekatı'nın 44. gününde vatandaşlar, Afrin'de görev yapan güvenlik güçleri ve şehitler için Fatih Camisi'nde bir araya geldi. Fatih Müftülüğü ve Fatih Belediyesi tarafından düzenlenen hatim duası programı, öğle namazının ardından yapıldı. Yasin-i Şerif, Aşrı-ı Şerif ve mevlit okunmasının ardından İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz hocamızın yaptırdığı hatim duasına, cemaatimiz hep bir ağızdan "amin" dedi.

İstanbul Müftümüz Hasan Kamil Yılmaz hocamız, "Okunan Kur'an'ları canlarını din, vatan, millet, bayrak uğruna feda eden şehit ve gazilerimizle Afrin'de şehit olan kardeşlerimize hediye ediyoruz. Sivillere dokunmadan teröristlerle savaşan yiğitlerimizi muzaffer eyle Allah'ım." şeklinde dua etti.

Hatim duasının ardından vatandaşlara pilav, ayran, tatlı ikram edildi.