16.02.2018

TDV ÖĞRENCİ İYİLİK EVLERİNE KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Fatih Müftülüğümüz ve TDV Fatih Şubesi organizasyonu ile İlçemizde yaygınlaşmaya devam eden iyilik evlerine büyük katkılar sağlayan İş adamı Kemal ALBAYRAK Zeytinburnu Tekstilport'taki ofisinde ziyaret edilerek, kendisine plaket takdim edildi.

TDV Fatih Öğrenci İyilik evlerinde ikamet etmekte olan öğrencilerimize rehberlik eden din görevlilerimiz ile birlikte Fatih Müftümüz Vehap KAPICIOĞLU hocamız yapılan ziyarette, gelecek nesillerin maddi ve manevi yetişmesinde yapmış olduğunu katkılardan dolayı Kemal ALBAYRAK beye şükranlarını ifade ettiler.

İş adamı Kemal ALBAYRAK yapılan ziyaretten ziyadesi ile mutlu olduğunu, neslin yetişmesine bir nebzede olsa katkı sağlamanın kendisi için büyük bir sevinç kaynağı olduğunu ifade ederek, bu evlerin açılmasına katkı sağlayan herkeze teşekkür etti.

TDV Fatih İylik Evlerinde çocuğunluğu Fatih İlçemizde bulunan İstanbul Üniversitesine bağlı farklı fakültelerde eğitim görmekte olan 40 erkek 80 bayan toplam 120 öğrencimize 16 evde iaşe ve ibade imkanı sağlanarak, hem eğitimlerini rahat bir şekilde sürdürebileceği hem de manevi olarak gelişimlerine katkı sağlanacak imkanlar sunulmaktadır.