11.06.2018

RAMAZAN BULUŞMALARI

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafıdan 2018 yılı Ramazan ayında yürütülen vaaz ve irşat hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilmesine katkı sağlamak amacıyla Başkanlığımız merkez teşkilatında görevli Başkanlık Müşaviri Hasan DEMİRBAĞ hocamız üç günlük program çerçevesinde Fatih İlçemize geldiler.

8 Haziran Cuma günü Hırka-i Şerif Erkek Kuran Kursunu ziyaret eden, öğrenci ve öğreticilerimiz ile görüşen hocamız akabinde Hırka-i Şerif Camiinde yatsı namazı öncesinde vaaz etti.

9 Haziran Cumartesi günü Öğle namazından önce Fatih Camiinde vaaz eden hocamız akşam iftarda İlçemizde  TDV İyilik Evlerinden sorumlu din görevlilerimiz ile bir araya geldi. Üniversite öğrencilerine iaşe ve ibade imkanı sağlayan TDV Fatih Şubemiz ve Fatih Müftülüğümüzün bu hizmeti hakkında bilgiler aldı. Yatsı Namazı öncesinde Sultanahmet Camiinde vaaz etti.

10 Haziran Pazar günü öğle namazında önce Laleli Camiinde vaaz eden hocamız, Nuruosmaniye Erkek Kur'an Kursunu ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kadir gecesi vaazında Pirinççi Sinan Ağa Camiinde vaaz eden hocamız daha sonrasında İlçemizden ayrıldı.

Programları boyunca Hasan DEMİRBAĞ hocamıza Fatih Müftümüz Vehap KAPICIOĞLU hocamız ile Şube Müdürü Fatih SANCAK hocamızda refakat ettiler.