13.11.2017

İLÇE MÜFTÜMÜZÜN KUR’AN KURSU ZİYARETLERİ

Fatih İlçe Müftümüz Vehap KAPICIOĞLU ,Şube Müdürü Fatih SANCAK, Din Hizmetleri Uzmanı Hikmet KIRATLI, Şef Yaşar BİLİR hocalarımız 8 Kasım 2017 Çarşamba günü akşamı 18.00’da Sümbül Efendi Yatılı Erkek Kur’an Kursunda ziyarette bulundu. İlçe Müftümüz hafızlık yapan öğrencilerimizle sohbet etti. Öğrenmenin ne büyük bir nimet olduğunu, bilen ile bilmeyenin bir olmadığını; neticede bildiğimiz ile amel etmenin bir ayrıcalık ve bahtiyarlık olduğunu ifade ederek genç talebeleri bilinçli bir Müslüman olmanın ehemmiyetini ortaya koydu.  Ayrıca Sümbül Efendi Yatılı Erkek Kur’an Kursunda hafızlık yapan Fatih DURGUT  30.10.2017 tarihinde İRAN’da düzenlenen Uluslar arası Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında dünya 2(ikincisi) olmuştur. Müftümüz Vehap KAPICIOĞLU öğrencimizi tebrik ederek  hediye takdim etti. Başarıların devamını diledi . Sümbül Efendi Erkek Kur’an Kursu Öğreticilerine bu başarıda katkılarından dolayı teşekkür etti.