05.12.2016

FATİH İŞİTME ENGELLİLER İLK VE ORTAOKULUNA ZİYARET

Fatih İlçemizde bulunan ve İstanbul Avrupa Yakasındaki tek İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulunu bünyesinde barındıran Fatih Mimar Sinan İşitme Engelliler İlk ve Ortaokuluna 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle ziyarette bulunuldu. İstanbulun farklı yerlerinden servislerle alınıp, evlerine bırakılan 164 Öğrencinin bulundunduğu okula yapılan ziyaret esnasında, Müftülüğümüz olarak öğrencilerimizin dini duygularının geliştirilebilmesi için yapılabilecek faaliyetler üzerinde istişarelerde bulunuldu. Fatih Camiinde cuma hutbesinin işitme engellilere yönelik rehber eşliğinde anlatıldığını ve en yakın zamanda öğrencilerimizi Fatih Camiinde görmekten mutlu olacağımızı ifade ettiğimiz ziyaret, öğretmenlere ve öğrencilere başarı dileklerimizle sona erdi.