14.06.2016

BIRAKIN ÇOCUKLAR CAMİDE GÜLÜŞSÜN

Cemaatin camilerde çocukların gülüşüp gürültü yapmasına katlanamaması ve çocuklara karşı hoşgörülü olunmasına dikkat çekmek için Eyüp Müftülüğü Güzelyayla Hafızlık Erkek Kur’an Kursu öğrencileri pankartlarını açıp basın aracılığıyla  açıklama yaparak dikkatleri çekmeye çalıştı. Organizesi Ensar Vakfı Eyüp Şubesi tarafından yapılan etkinlikte  konuşma yapan Eyüp Müftüsü de büyüklerin camilerde çocukları hoş görmesi gerektiği üzerinde durarak "camiye gelen çocuklar bize dua edecek. Onları camiden kovarsak bir daha hiç gelmezler. Bundan daha büyük bir vebal olamaz. Onun için çocukların camide gülüşmeleri gürültü yapmaları hepimizin çocukluğunda yaptığı şeylerdir.  Camilerde gülüşen çocuklar yoksa gelecek hakkında korkun.”  Dedi. Camilerde çocukların yaramazlıklarının hoş görülmesi etkinliğinde çocuklara "Dinimizi Öğreniyoruz" kitapları dağıtıldı.