14.02.2020

"Yolun İyilik Olsun" İdlib'e Yardım Kampanyası Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığımız ile Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezimizin işbirliği ile başlattığı “Yolun İyilik Olsun İdlib Yardım Kampanyası”  gereği İlçemiz Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Esenyurt Şubemizin  ile  Cami, Kur’an Kursu personeli ve Serbest Denetim elamanları  ile Halkımızın yoğun ilgi ve desteğiyle 14 Şubat 2020 Cuma günü İlçe Müftülüğümüz önünden içerisinde; Yiyecek, Giyecek, Battaniye,  Yatak, Çocuk Bezi, Su ve Temizlik malzemesi bulunan 2 (iki) Tır Dolusu yardım malzemesi gönderildi.

Yardım Tırları gönderilirken İlçe Müftümüz  Abudlsamet ERKUL  Cenab-ı Allah’dan İdlib’de  ve İslam Coğrfyamızda devam eden  işgal ve göz yaşının biran önce son bulması için dua ve niyazda bulunarak, Devlet yetkililerimize, Emniyet güçlerimize, yardım organizasyonuna katıkıda bulunan Esenyurt’ taki vatandaşlarımızın yapmış olduğu kadirşinas bu güzel yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek,  organizasyonda emeği geçen Kurum ve Serbest Denetim elamanlarına katkılarından dolayı şükranlarını belirterek, bu güzel  yardımlaşma ve dayanışma çalışmalarımız ile birlik ve beraberliğimizin kıymete kadar devam etmesi, Ülkemizin tabii afet ve düşman işgalinden muhafazası için dilek ve temennilerini ifade etti.