07.02.2020

Fehmi Babacan Camii İbadete Açıldı

İlçemiz Zafer Mahallesinde Babacan Holding tarafından yaptırılan “ Fehmi  Babacan Camii “ ibadete açıldı. Yapımı kısa sürede tamamlanan caminin açılışı, İlçe Müftüsü Abdulsamet ERKUL’un kıldırdığı ilk Cuma Namazı sonrası 07.02.2019 Cuma günü ibadete açıldı.
Caminin ibadete açılış töreninde konuşma yapan İlçe Müftüsü Abdulsamet ERKUL, "Camileri, Allah'a ve ahiret gününe inanan, namazı dosdoğru kılan, zekatı veren ve Allah'tan başkasından korkmayan kimselerin imar ettiğini, inşa ettiğini, Rabb'imiz bize bildiriyor. Camilerin dışının imarı gibi içini de iyi bir nesil, Allah'ı bilen, Peygamber'i tanıyan, İslam için gayret eden nesiller yetiştirerek imar etmemiz gerekiyor" dedi ve dualar eşliğinde camiyi ibadete açtı. Namaz öncesi İlçe Murakıbı Salim SELVİ tarafından vaaz edildi.
Açılışa Fehmi  BABACAN’ın eşi ve Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim BABACAN, Davetliler ve Müftülük Personelinin yanı sıra kalabalık bir cemaatin katıldı ve Cuma çıkışı davetlilere yapılan ikramın ardından program sona erdi.