06.02.2020

Veysel Karani Camii'nde Çocuklara Özel Ödül Töreni Yapıldı

28.01. 2020 tarihinde Müftülüğümüz'e bağlı Veysel Karani Camii'nde "Camiyi seviyoruz, Namazla buluşuyoruz." sloganıyla başlatılan ve çocukların camiyle buluşmasını sağlayan programın sonunda  ödül töreni düzenlendi. İlçe Müftümüzü vekaleten katılan İlçe Vaizimiz İrfan AYIK tarafından kıldırılan ikindi namazını müteakip yapılan tilavetin ardından Cami İmam Hatibi Ayhan Aydın tarafından serdedilen açış konusmasından sonra İlçe Vaizimiz programın önemi ile ilgili bir sohbet yaptı. Sohbetinde, çocukların toplumun geleceğini  oluşturan birer birey olduğunu ve hayatın merkezi olan camilerle tanışmalarının, hemhal olmalarının çok önemli olduğunu belirterek programı düzenleyen cami imamı ve müezzinine teşekkür ettikten sonra ödüller sahiplerine takdim edildi. İçinde göçmenlerin de olduğu çocuklar ve velileri  mutlu bir şekilde dağıldılar.