03.10.2019

Toplumun İnşasında Caminin ve Din Görevlilerinin Rolü

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen program Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı, açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Abdulsamet ERKUL yaptı. İlçe Kaymakamımız Dr. Vural KARAGÜL’ün yaptığı konuşmada  hafta münasebetiyle bütün görevlilerin Camiler ve Din Görevlileri Haftası tebrik etti. Daha sonra hizmette otuz beş yılını tamamlayan yedi din görevlisine 'Başarı Belgesi' verdi.
Programa konuşmacı olarak katılan Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Nazif Fethi YALÇINKAYA, “Toplumun İnşasında Caminin ve Din Görevlilerinin Rolü”  konulu konferansı programa katılan daire personeli, cami görevlileri, kuran kursu öğreticileri ve belediye görevlileri tarafından dikkatle dinlendi.
Kıraç Hacı Hasan Cami Konferans Salonunda tertiplenen program yemek ikramı ve 'Cami ve Hayat' kitabının hediye edilmesiyle sona erdi.