01.10.2019

Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Güzelyurt Merkez Camii Emekli Din Görevlisi Mehmet Polat Hocamız Ziyaret Edildi

Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle açılış programı çerçevesinde İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL öğle namazını Güzelyurt Merkez Camiinde kıldırdı, namazdan sonra yaptığı konuşmada 1-7 Ekim tarihlerinde kutlanan ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası ‘ münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl bir temanın ön plana çıkarıldığını, bu yılki temasının ise ‘Cami ve Hayat‘ olduğunu ifade ederek hafta dolayısıyla gerçekleştirilecek program hakkında bilgi verdi ve Diyanet İşleri Başkanlığı mensuplarının Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladı.

Namazdan sonra Güzelyurt Merkez Camii’nden emekli olan Mehmet POLAT evinde ziyaret edildi. Ziyarete İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL, Şube Müdürü Mustafa Kemal YÖNDEM, İlçe Vaizimiz İrfan AYIK , Müftülük Şefimiz Mehmet Sait SÖNMEZ ve Güzelyurt Merkez Camii İmam Hatibi Cemal ASLAN katıldı.