23.07.2018

15 Temmuz Programları

15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yılı münasebetiyle, 15 Temmuz şehitlerimiz ve bütün şehitlerimiz için İlçe genelindeki camilerimizde ve Kur’an Kurslarımızda birer hatmi şerif okunmuştur. Toplam okunan 100 hatmi şerifin duası yapılmıştır, bütün Kurslarımızda anma merasimleri yapılarak şehitlerimiz için programlar tertip edilmiştir.

13 Temmuz 2018 Cuma günü de bütün camilerimizde Cuma Namazından önce Kur’an-ı Kerim okunmuş olup şehitlerimize bağışlanmıştır. 15 Temmuz 2018 Pazar Günü ise Esenler Merkez Camii’nde Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim okunarak, Şehitlerimiz için okunan hatimlerin de duası yapılmıştır. 15 Temmuz dolayısıyla tüm Cami ve Kur’an Kurslarımızda bayraklar asılmış olup camilerimizde selalar okunmuştur.

Esenler Kaymakamımız Hulusi ŞAHİN, Esenler Belediye Başkanımız Mehmet Tevfik GÖKSU, Esenler İlçe Müftümüz Halil ŞEKERCİ ve diğer daire amirlerince, 15 Temmuz Şehitlerinin kabirleri başında Kur’an-ı Kerim okunarak, dua yapılmış, Şehit Aileleri ve Gazilere ziyaretler yapılmıştır.