21.04.2019

Nisan Ayı Mutat Personel Toplantısı Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından ortaklaşa yürütülen dini ve hayri hizmetler kapsamında, toplumumuzu zekat ibadeti konusunda bilinçlendirmek amacıyla Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ, 15 Nisan 2019 Pazartesi günü "Kardeşliğimiz Zekatla Bereketlensin" başlığı çerçevesinde telekonferans sistemiyle tüm personele hitap etti. Personelimizin dikkatle dinlediği sunum sonrasında İlçe Müftümüz İrfan ÜSTÜNDAĞ gündemdeki konularla ilgili olarak aylık mutat personel toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında 2018 yılında İlçemiz İmaret Camii, Tepecik Yeni Camii ve Yeşilvadi Camilerinde hatimle teravih namazı kıldırmaları sebebiyle Kur'an Kursu Öğreticileri Arif KAYA, Faruk TAÇYILDIZ, Muhammed DEMİRBAŞ ve Musa KARAKAYA'ya Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ imzalı belgeleri takdim edildi.