25.04.2017

Büyükçekmece Müftülüğü Kutlu Doğum Konferansı

2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası Çerçevesinde İlçemiz Müftülüğünce Beykent Camii yanında bulunan Şehit Şefik Şefatlioğlu Anaokulu Konferans Salonunda 19.04.2017 Çarşamba günü saat 14:30 da bir program gerçekleştirildi. Programın açılışıTepekent Erkek Kur'an Kursu Öğreticisi Davut KIZILKAYA hocamızın Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. İlçe Müftümüz İrfan ÜSTÜNDAĞ'ın kısa bir açılış konuşması yapması ile birlikte; Programımıza Konuşmacı olarak teşrif eden Marmara Üüniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi  Sayın Prof.Dr.Rahmi YARAN'a katılımlarından dolayı teşekkür  etti.  Prof.Dr.Rahmi YARAN "Hz. Peygamber ve Güven Toplumu" konulu  bir konferans verdi.  Katılımcılara gül ve kitap hediye edilerek program sona erdi.