23.12.2019

Aralık Ayı Toplantılarımız

2019 yılı son toplantılarımızı 19.12.2019 tarihinde Cami görevlileriyle sabah saat 10.00 Bezm-i Alem Valide Sultan Camii'nde, Kur'an Kursu Öğreticilerimizle ise öğleden sonra 15.00 de Fatih Sultan Mücahitler Kız Kur'an Kursu'nda gerçekleştirdik. Diyanet İşleri Başkanlığımız ve İstanbul Müftülüğümüzce personele duyurulması istenen hususlar toplantı gündemimizi oluşturdu. Her iki toplantı Müftümüz Aydın YIĞMAN'ın konuşmalarıyla başladı. Ardından Şube Müdürümüz Ahmet TANIŞ tarafından gündem maddeleri okunarak gerekli açıklamalar yapıldı. İlçe Gençlik Koordinatörü Mehmet SOYDAN ve Göçmen Koordinatörü Sabit COŞGUN tarafından birer sunum gerçekleştirilerek ilçemizde yapılan faaliyetler anlatıldı ve faaliyetlerin daha etkin, daha verimli hale getirilmesi için tüm görevlilerimizin katkı sağlamaları talep edildi. Oldukça verimli geçen toplantıların sonunda görevlilere söz verilerek dilek ve temennileri dinlendi.